Weekendje weg met de hele groep

Een weekendje weg met 12 personen? Boek een groot vakantiehuis of een vakantieboerderij. Je kunt hierbij denken aan de de Regge of een groepsaccommodatie zoals de Hiemsherne en Lytshiem. Bekijk op je gemak de verschillende groepsaccommodaties van ons overzicht onderaan de pagina, je hebt hierbij de keuze uit allerlei familiehuizen en vakantievilla's voor 12 tot 14 personen en meer.

Weekendje weg in een groot vakantiehuis

Wat is er leuker dan een weekendje weg in een groot vakantiehuis? In een groepsaccommodatie voor minimaal 12 tot 14 personen heb je ruimte genoeg. Elk vakantiehuis beschikt over diverse slaapkamers en meerdere badkamers, naast een grote woonkamer en uiteraard een ruime keuken om 's avonds een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

De groepsaccommodaties en vakantieboerderijen voor 12 tot 14 personen staan veelal in een mooie bosrijke omgeving. Denk aan de mooie plekjes in Overijssel zoals De Lutte waar de Meidoorn van  't Keampke gelegen is of Ommen waar je de Joris van de Wolfskuil kunt vinden.

Vakantieboerderij voor 12 tot 14 personen

Boek een ruime vakantieboerderij voor 12 personen of meer, waar de traditionele stijl ervoor zorgt dat er een bijzondere sfeer ontstaat. Verblijf je graag op een kleinschalig recreatiepark zoals bij Kaps in Tubbergen of zoek je juist naar de wijde omgeving van een familieboerderij zoals bij Kosman? Van vakantievilla tot familiehuis of een groot vakantiehuis: je kunt rekenen op een uitgebreid aanbod.

Een vakantieboerderij voor 12 tot 14 personen in Overijssel is eenvoudig online te boeken. Dankzij het uitgebreide overzicht kun je de verschillende accommodaties op je gemak met elkaar vergelijken.

Vakantievilla in Overijssel huren

Wil je een vakantievilla in Overijssel huren? Boek een groepsaccommodatie voor 12, 14 personen of meer, waar de verschillende slaapkamers er voor zorgen dat iedereen voldoende privacy heeft. In de woonkamer kun je gezellig samenkomen en er is bij meerdere accommodaties een sauna of hottub beschikbaar om volledig tot rust te komen. De kleinschalige vakantieparken of boerderijen waar de vakantiehuizen  staan beschikken over speeltuinen, vaak in een schitterende omgeving waar van alles te ontdekken en beleven valt.

Laatst bekeken accommodaties