De Houtschuur

Dit houten huis is gebouwd in de stijl van de houten schuren die hier vroeger in de omgeving stonden. Er zijn 6 slaapkamers, 2 op de begane grond en 4 op de bovenverdieping. Allen met een aparte douche en toilet, 1 op de begane grond met een invalidendouche en toilet. Verder is er een open keuken met een woonkamer. Buiten vind je een terras met een luxe loungesset en een apart speel- en sportveld.

6
kamers
18
bedden
6
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Voorzieningen

Algemeen

  • Alle slaapkamers een eigen badkamer
  • Diverse algemene faciliteiten
  • Houten chalet in de stijl van de oude schuren

Interieur

  • Slaapkamer op de begane grond
  • Compleet uitgeruste keuken
  • Gezellig eethoek

Buitenruimte

  • Terras met prachtige loungeset
  • Speeltuin voor kleine kinderen
  • Tafeltennis & Beachvolleybal

Kies je aankomstdag Kies je vertrekdatum nachten van tot

Route berekenen

Ligging

Selecteer in de kalender een periode
/
€ --.--
Speeltuintje-Burinkshof

De Houtschuur

Selecteer in de kalender uw gewenste aankomst en vertrekdatum.

Over De Burinkshof

Haaksbergerweg 37
7481 RR Buurse
4
accommodaties
Rolstoel toegankelijk

Ga ook op zoek naar de schoonheid van Twente en de Achterhoek, ontdek het gezellige dorpje Buurse met zijn prachtige veengebieden en het mooie coulisselandschap. Vanuit deze gezellige familiehuizen ben je zo in Duitsland en in grote steden als Enschede en Hengelo.

Tussen Buurse en Haaksbergen ligt de Burink's Hof, met 2 mooie groepsaccommodaties, de Borgstee en de Hofstee. Deze groepsherberg is vooral aantrekkelijk voor families met kinderen. Jong en oud vermaakt zich goed op het terrein. Je kunt tafeltennissen en beachvolleyballen. Voor de liefhebbers is er ook nog een tennisbaan waar je je kunt uitleven. Voor de kleinere kinderen is er een prachtige speeltuin met glijbaan, schommel en wipkip omgeven door een grote zandbak waar ze zandkastelen kunnen bouwen. Voor degene die liever lekker rustig met een glaasje op het terras zit, je hebt vanaf het terras uitkijk op de speeltuin en sportveld. Zo kun je genieten van de spelende kinderen en sportende familieleden.

Andere accommodaties van De Burinkshof

Terras-Burinkshof

De Burink's Hof

De Burink's Hof in zijn geheel is is een combinatie van De Borgstee en De Hofstee. Hierdoor ontstaat een grote ruimte voor grote families en groepen tot 70 personen.

Bekijk deze accommodatie
14
kamers
66
bedden
6
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk
Zitkamer-Burinkshof

De Hofstee

Voor grote families is de Hofstee echt een fijne groepswoning. Geen slaapzalen maar slaapkamers en een grote keuken waar jullie met het gezelschap heerlijke maaltijden kunnen bereiden.

Bekijk deze accommodatie
7
kamers
38
bedden
5
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk
Zitkamer-Burinkhofs

De Borgstee

De Borgstee is een gezellige groepswoning voor middelgrote families. Geniet samen bij de knusse open haard of drink een drankje aan de gezellige bar.

Bekijk deze accommodatie
7
kamers
24
bedden
4
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk