Over Groepen Overijssel

Groepen Overijssel is een vereniging van zelfstandige groepsaccommodaties die met elkaar samenwerken. Door de diversiteit van de accommodaties kunnen de aangesloten bedrijven je een zeer veelzijdig aanbod doen. Of je nu op zoek bent voor een familieweekend, een jeugdkamp of een bedrijfsuitje met outdoor-activiteiten. Er zit voor iedereen een geschikte accommodatie tussen. Ook zijn er meerdere groepsaccommodaties aangepast voor mensen met een beperking.

Bij de accommodaties van Groepen Overijssel ben je verzekerd van een goed beeld van het Overijsselse natuurschoon. Wil je rust, of liever actie, kanovaren of paardrijden, je zegt het maar. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. De gastheren en vrouwen zijn altijd bereid je hulp te bieden bij het samenstellen van jullie programma. En door hun veelal jarenlange ervaring kunnen zij je een veelheid aan regionale informatie verstrekken.

Om je als gast een basiskwaliteit te bieden, zijn alle aangesloten bedrijven lid van brancheverenigingen Recron en/of Groepsaccommodaties Nederland. Kwaliteit in combinatie met gastvrijheid en gezelligheid maakt dat je je met een groep zeker thuis zult voelen bij één van de aangesloten bedrijven. Wij wensen je veel succes bij het zoeken naar een geschikte locatie en alvast veel plezier tijdens je verblijf bij één van ons.

Laatst bekeken accommodaties