Over Hoeve Montigny

Kanaaldijk 5
8355 VH Giethoorn
3
accommodaties
Huisdieren

Hoeve Montigny beschikt over 2 groepsaccommodaties, een camping, het boerenlogement: kamers en appartementen met "Bed & Breakfast".
Er worden rondleidingen gegeven over het bedrijf (op aanvraag). Hoeve Montigny is een prima uitvalbasis voor afwisselende fiets-, wandel- en vaartochten, wij hebben diverse routes door Giethoorn en omgeving. Wij bieden gastvrijheid, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat! En dit allemaal tegen redelijke prijzen.

Accommodaties van Hoeve Montigny

Groepsaccommodatie ''De Turfsteker''

Deze groepsaccommodatie heeft twee ruime recreatiezalen die zijn ingericht als gezellige huiskamers en via een tussendeur met elkaar zijn verbonden. De verblijfsruimtes hebben een zithoek en een eethoek, tv. een muziekinstallatie en diverse spelletjes. De twee luxe keukens zijn professioneel ingericht. De accommodatie heeft 15 sfeervolle slaapkamers.

Bekijk deze accommodatie
15
kamers
40
bedden
8
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Groepsaccommodatie: ''De Steker''

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 20 personen. Er is een gezellige huiskamer met een zithoek en een eethoek, , de luxe keuken is professioneel ingericht met o.a. 6-pits gasfornuis met oven, afwasmachine, grote koelkast, magnetron en keukeninventaris. De accommodatie beschikt over 8 sfeervolle slaapkamers.

Bekijk deze accommodatie
8
kamers
20
bedden
5
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Groepsaccommodatie : ''De Turf''

Een groepsaccommodatie met een gezellige huiskamer met zithoek en eethoek. De luxe keuken is professioneel ingericht o.a. 6-pits gasfornuis met oven, afwasmachine, grote koelkast, magnetron en keukeninventaris. De accommodatie beschikt over 6 sfeervolle slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond.

Bekijk deze accommodatie
7
kamers
20
bedden
6
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk