Groepsaccommodatie ''De Turfsteker''

De twee ruime recreatiezalen zijn ingericht als gezellige huiskamers en zijn via een geluidsgeïsoleerde tussendeur met elkaar verbonden. De verblijfsruimte bestaan uit een zithoek en een eethoek, tv met schotelantenne en een muziekinstallatie met dvd speler en diverse spelletjes.

Twee luxe keukens zijn professioneel ingericht o.a. 6-pits gasfornuis met oven, afwasmachine, grote koelkast, magnetron en keukeninventaris voor 38 personen. De accommodatie beschikt over 14 sfeervolle slaapkamers, waarvan vier op de begane grond, twee daarvan met een romantische bedstee. Tien slaapkamers op de verdieping, waarvan 8 met eigen douche en toilet.

De meeste slaapkamers zijn geschikt voor 3 à 4 personen. Twee slaapkamers zijn geheel aangepast voor gehandicapten. Bedlinnen is exclusief. Er is een mooi zonnig terras met barbecue en tuinmeubilair. Ruime sport en spel mogelijkheden en voor de kinderen is er een speeltuintje. Je kunt fietsen, kickbikes en boten huren op de boerderij.

15
kamers
40
bedden
8
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Voorzieningen

Algemeen

  • Skelters/speeltuintje

  • Tennistafel/voetbaltafel

  • Bootjes, fietsen te huur

  • Kom kijken in de melkstal

Interieur

  • Twee ruime woonkamers

  • Twee luxe keukens

  • 15 sfeervolle slaapkamers

Buitenruimte

  • Barbecue

  • Zonnig terras met meubilair

Kies je aankomstdag Kies je vertrekdatum nachten van tot

Route berekenen

Ligging

Selecteer in de kalender een periode
/
€ --.--

Groepsaccommodatie ''De Turfsteker''

Selecteer in de kalender uw gewenste aankomst en vertrekdatum.

Over Hoeve Montigny

Kanaaldijk 5
8355 VH Giethoorn
3
accommodaties
Huisdieren

Hoeve Montigny beschikt over 2 groepsaccommodaties, een camping, het boerenlogement: kamers en appartementen met "Bed & Breakfast".
Er worden rondleidingen gegeven over het bedrijf (op aanvraag). Hoeve Montigny is een prima uitvalbasis voor afwisselende fiets-, wandel- en vaartochten, wij hebben diverse routes door Giethoorn en omgeving. Wij bieden gastvrijheid, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat! En dit allemaal tegen redelijke prijzen.

Andere accommodaties van Hoeve Montigny

Groepsaccommodatie: ''De Steker''

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 20 personen. Er is een gezellige huiskamer met een zithoek en een eethoek, , de luxe keuken is professioneel ingericht met o.a. 6-pits gasfornuis met oven, afwasmachine, grote koelkast, magnetron en keukeninventaris. De accommodatie beschikt over 8 sfeervolle slaapkamers.

Bekijk deze accommodatie
8
kamers
20
bedden
5
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Groepsaccommodatie : ''De Turf''

Een groepsaccommodatie met een gezellige huiskamer met zithoek en eethoek. De luxe keuken is professioneel ingericht o.a. 6-pits gasfornuis met oven, afwasmachine, grote koelkast, magnetron en keukeninventaris. De accommodatie beschikt over 6 sfeervolle slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond.

Bekijk deze accommodatie
7
kamers
20
bedden
6
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk