Groepsaccommodatie: ''De Steker''

De ruime recreatie zaal is ingericht als gezellige huiskamer. De verblijfsruimte bestaat uit een zithoek en een eethoek, tv met schotelantenne, een muziekinstallatie met dvd speler en diverse spelletjes. De luxe keuken is professioneel ingericht o.a. 6-pits gasfornuis met oven, afwasmachine, grote koelkast, magnetron en keukeninventaris voor 20 personen.

De accommodatie beschikt over 8 sfeervolle slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond, 1 daarvan met een romantische bedstee. 6 slaapkamers op de verdieping de meeste kamers met eigen douche en toilet. De slaapkamers zijn voor 2 à 3 personen. Eén badkamer op de begane grond is aangepast. Bedlinnen is exclusief.

Er is een mooi zonnig terras met barbecue en tuinmeubilair. Ruime sport en spel mogelijkheden en voor de kinderen is er een speeltuintje. U kunt fietsen en fluisterboten huren op de boerderij.

8
kamers
20
bedden
5
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Voorzieningen

Algemeen

  • Skelters/speeltuintje

  • Tennistafel/voetbaltafel

  • Bootjes, fietsen te huur

  • Kom kijken in de melkstal

Interieur

  • Romantische bedstee

  • Luxe, professionele keuken

  • 8 slaapkamers waarvan 2 op de begane grond

Buitenruimte

  • Barbecue

  • Zonnig terras met meubilair

Kies je aankomstdag Kies je vertrekdatum nachten van tot

Route berekenen

Ligging

Selecteer in de kalender een periode
/
€ --.--

Groepsaccommodatie: ''De Steker''

Selecteer in de kalender uw gewenste aankomst en vertrekdatum.

Over Hoeve Montigny

Kanaaldijk 5
8355 VH Giethoorn
3
accommodaties
Huisdieren

Hoeve Montigny beschikt over 2 groepsaccommodaties, een camping, het boerenlogement: kamers en appartementen met "Bed & Breakfast".
Er worden rondleidingen gegeven over het bedrijf (op aanvraag). Hoeve Montigny is een prima uitvalbasis voor afwisselende fiets-, wandel- en vaartochten, wij hebben diverse routes door Giethoorn en omgeving. Wij bieden gastvrijheid, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat! En dit allemaal tegen redelijke prijzen.

Andere accommodaties van Hoeve Montigny

Groepsaccommodatie ''De Turfsteker''

Deze groepsaccommodatie heeft twee ruime recreatiezalen die zijn ingericht als gezellige huiskamers en via een tussendeur met elkaar zijn verbonden. De verblijfsruimtes hebben een zithoek en een eethoek, tv. een muziekinstallatie en diverse spelletjes. De twee luxe keukens zijn professioneel ingericht. De accommodatie heeft 15 sfeervolle slaapkamers.

Bekijk deze accommodatie
15
kamers
40
bedden
8
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Groepsaccommodatie : ''De Turf''

Een groepsaccommodatie met een gezellige huiskamer met zithoek en eethoek. De luxe keuken is professioneel ingericht o.a. 6-pits gasfornuis met oven, afwasmachine, grote koelkast, magnetron en keukeninventaris. De accommodatie beschikt over 6 sfeervolle slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond.

Bekijk deze accommodatie
7
kamers
20
bedden
6
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk