De Borgstee

De Borgstee is een gezellig groepshuis voor de middelgrote families. Er is een knusse woonkamer met leren zitstoelen om grote tafels geschaard. Er is een gezellig barretje en in de serre is het heerlijk bijkomen, er zijn loungebanken. Vanuit het terras kijk je uit op de sport- en speelvelden. Op fiets- en wandelafstand van meerdere natuurgebieden.

7
kamers
24
bedden
4
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Voorzieningen

Algemeen

  • Geschikt voor jong en oud

  • Een kast vol speelgoed en spelletjes

  • Vele mogelijkheden rondom de accommodatie

Interieur

  • Genoeg plaats voor de hele familie

  • Geniet voor de open haard

  • Gezellige bar

Buitenruimte

  • Speeltuin voor kleine kinderen

  • Terras met uitzicht op de speelvelden

  • Tafeltennis & beachvolleybal

Kies je aankomstdag Kies je vertrekdatum nachten van tot

Route berekenen

Ligging

Selecteer in de kalender een periode
/
€ --.--
Zitkamer-Burinkshof

De Borgstee

Selecteer in de kalender uw gewenste aankomst en vertrekdatum.

Over De Burinkshof

Haaksbergerweg 37
7481 RR Buurse
4
accommodaties
Rolstoel toegankelijk

Ga ook op zoek naar de schoonheid van Twente en de Achterhoek, ontdek het gezellige dorpje Buurse met zijn prachtige veengebieden en het mooie coulisselandschap. Vanuit deze gezellige familiehuizen ben je zo in Duitsland en in grote steden als Enschede en Hengelo.

Tussen Buurse en Haaksbergen ligt de Burink's Hof, met 2 mooie groepsaccommodaties, de Borgstee en de Hofstee. Deze groepsherberg is vooral aantrekkelijk voor families met kinderen. Jong en oud vermaakt zich goed op het terrein. Je kunt tafeltennissen en beachvolleyballen. Voor de liefhebbers is er ook nog een tennisbaan waar je je kunt uitleven. Voor de kleinere kinderen is er een prachtige speeltuin met glijbaan, schommel en wipkip omgeven door een grote zandbak waar ze zandkastelen kunnen bouwen. Voor degene die liever lekker rustig met een glaasje op het terras zit, je hebt vanaf het terras uitkijk op de speeltuin en sportveld. Zo kun je genieten van de spelende kinderen en sportende familieleden.

Andere accommodaties van De Burinkshof

Speeltuintje-Burinkshof

De Houtschuur

Dit houten huis is gebouwd in de stijl van de houten schuren die hier vroeger in de omgeving stonden. Met voldoende slaapkamers met eigen sanitair biedt dit groepshuis ruimte voor iedereen.

Bekijk deze accommodatie
6
kamers
18
bedden
6
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk
Zitkamer-Burinkshof

De Hofstee

Voor grote families is de Hofstee echt een fijne groepswoning. Geen slaapzalen maar slaapkamers en een grote keuken waar jullie met het gezelschap heerlijke maaltijden kunnen bereiden.

Bekijk deze accommodatie
7
kamers
38
bedden
5
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk