Over Huis in 't Veld

Oerdijk 97
7434 RA Lettele
1
accommodatie
12
kamers
46
bedden
7
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Huis in ’t Veld Groepsaccommodatie ligt in het buitengebied van Deventer. In het afwisselende landschap van Salland, in het westen van Overijssel. Het is een mooie uitvalsbasis voor een bezoek zowel aan de oude Hanzestad Deventer als aan het nationale landschap de Sallandse Heuvelrug. Een afwisselend landschap van landgoederen, bossen, weidegebieden, akkers, weidse uiterwaarden en mooie pittoreske dorpjes met monumentale boerderijen nodigt uit om te wandelen, fietsen, mountainbiken, en dus buiten genieten van alles wat Salland zo aantrekkelijk maakt.

Deventer, gastvrije Hanzestad
Deventer ligt aan de rivier de IJssel en is een van de oudste steden van Nederland. De gezellige binnenstad heeft veel historische panden, monumenten, pleinen en oude straatjes. De Deventer Boekenmarkt, Deventer op Stelten en het Dickensfestijn in de winter zijn belevenissen die u niet mag missen.

Accommodaties van Huis in 't Veld

Huis in t Veld Groepsaccommodatie

Huis in 't Veld

Huis in ’t Veld is een groepsaccommodatie met veel ruimte binnen en buiten voor allerlei activiteiten. Een ruime en complete inrichting zorgen ervoor dat jullie als groep gezamenlijk een onvergetelijke tijd in Lettele doorbrengen.

Bekijk deze accommodatie
12
kamers
46
bedden
7
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk