Huis in 't Veld

Deze groepsaccommodatie geschikt voor maximaal 46 personen is gelegen in het prachtige Sallandse landschap. Huis in 't Veld is in 2005 geheel verbouwd en biedt alle comfort welke nodig is voor een prettig verblijf.

Een professionele keuken, een grote verblijfsruimte, met een poolbiljart en tafelvoetbalspel en een zithoek zorgen ervoor dat jullie als groep gezamenlijk een onvergetelijke tijd in Lettele doorbrengt. Verder een groot sportveld en een overdekte activiteitenruimte aanwezig.

12
kamers
46
bedden
7
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Voorzieningen

Algemeen

  • Een Huis in 't Veld nabij Deventer
  • Unieke overdekte recreatieruimte in voormalige silo
  • Zelfverzorging, met mogelijkheid voor catering

Interieur

  • Ruime verblijfsruimtes
  • Complete professionele keuken met o.a. oven, magnetron, vaatwasser, gasfornuis
  • Slaapkamers op zowel begane grond als verdieping

Buitenruimte

  • Ruime parkeerplaats
  • Veel ruimte buiten met o.a. Jeu de boulesbaan ,Speelweide (7500m2),Tafeltennistafel, Volleybalveld, Verhard handbalveld
  • Basketbalmogelijkheid in de overdekte activiteitenruimte

Kies je aankomstdag Kies je vertrekdatum nachten van tot

Route berekenen

Ligging

Selecteer in de kalender een periode
/
€ --.--
Huis in t Veld Groepsaccommodatie

Huis in 't Veld

Reserveringsaanvraag (€ --.--)
kosten energie en water volgens meterstand; verrekend met de borg: water €4.50 per m3, elektriciteit €0.50 per kWh, gas €1.25 per m3. afwijkende perioden: prijzen op aanvraag
Aankomst
Vertrek
Wijzig datum

Selecteer in de kalender uw gewenste aankomst en vertrekdatum.

Over Huis in 't Veld

Oerdijk 97
7434 RA Lettele
1
accommodatie
12
kamers
46
bedden
7
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Huis in ’t Veld Groepsaccommodatie ligt in het buitengebied van Deventer. In het afwisselende landschap van Salland, in het westen van Overijssel. Het is een mooie uitvalsbasis voor een bezoek zowel aan de oude Hanzestad Deventer als aan het nationale landschap de Sallandse Heuvelrug. Een afwisselend landschap van landgoederen, bossen, weidegebieden, akkers, weidse uiterwaarden en mooie pittoreske dorpjes met monumentale boerderijen nodigt uit om te wandelen, fietsen, mountainbiken, en dus buiten genieten van alles wat Salland zo aantrekkelijk maakt.

Deventer, gastvrije Hanzestad
Deventer ligt aan de rivier de IJssel en is een van de oudste steden van Nederland. De gezellige binnenstad heeft veel historische panden, monumenten, pleinen en oude straatjes. De Deventer Boekenmarkt, Deventer op Stelten en het Dickensfestijn in de winter zijn belevenissen die u niet mag missen.