Over Erve Broam

Nijenkampsweg 4
7636 RG Agelo
2
accommodaties
Huisdieren

Zodra je het erf komt op rijden voel je het al. De smalle entree met de grote oeroude eikenbomen die het weggetje omlijsten. De boerderij met de rijkelijk versierde gevels, ronde ramen en de niendeuren met haar drie togen.

‘Erve Broam’ is de trots van de familie Scholten Linde. Al generaties lang is de boerderij in de familie. In het karakteristieke voorhuis kun je met je familie, vrienden of bekenden overnachten en in privacy genieten van het leven op het Twentse platteland. In het eeuwenoude achterhuis is een plek gecreëerd waar je in ‘landleven’ stijl kunt vergaderen. Vanuit dit bijzondere plekje kijk je zo de stal in.

Het erf is omringd door de bijzondere oude eikenbomen. Over deze gigantische ‘dikkerds’ wordt vol lof gesproken. Ze kunnen namelijk wel meer dan honderd jaar oud zijn. In de zomer is het heerlijk om onder het eikenblad te zitten. Kom en geniet intens van de rust, ruimte en natuur.

Accommodaties van Erve Broam

Erve Broam SOCIALMEDI Ares 3974

Bie Gait

Vakantiewoning voor 16 personen + 4 baby's. Luxe vakantiehuis met een ruime woonkamer. Laat je onderdompelen bij de wellness en niet vergeten te genieten van de rondleiding over het erf én het boerenbedrijf. Er is voldoende te zien en te beleven.

Bekijk deze accommodatie
7
kamers
16
bedden
7
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk
001 Verassend Logeren Juliantien Fotografie JF201856 1

Bie Sien

Vakantiewoning voor 16 personen + 5 baby's.
De ruime vakantieboerderij is fantastisch. Het lijkt wel een luxe landhuis voorzien van alle moderne keukenapparatuur, maar dan wel op een uniek plekje. Er is voldoende plek voor iedereen.

Bekijk deze accommodatie
8
kamers
16
bedden
2
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk