Bie Gait

In Twente kun je nog hét echte boerenleven beleven!
Vakantiewoning voor 16 personen + 4 baby's.

Heb je ook zin om te komen genieten op het eeuwenoude boerenerf van Erve Broam. Héérlijk, met z'n allen, een paar nachten verblijven tussen de loeiende koeien, de dikke eikenbomen en het overheerlijke buitenleven. Laat je onderdompelen bij de wellness en niet vergeten te genieten van de rondleiding over het erf én het boerenbedrijf door boer Leo of boer Hidde & de St. Bernardhonden Joep en Loet.

In totaliteit zijn er, voor 16 personen, zeven slaapkamers. Op vier kamers staat ook een kinderledikant zodat jullie kleine kruimel lekker bij jullie kan slapen. Achter iedere slaapkamerdeur vind je iets verrassends omdat iedere kamer uniek is. Het fijne is, dat iedere slaapkamer ook een eigen badkamer heeft. Lekker luxe! Op iedere kamer is de heerlijke royale boxspring al voor je opgemaakt! zodat je vakantie gelijk kan beginnen.

De slaapkamers zijn in boerenlandleven stijl ingericht. Daar je in de ene kamer bespiedt wordt door Schotse hooglanders, houdt een witte kip (van het landlevensservies) de boel in de gaten. Vergeet vooral het prachtige uitzicht niet te bewonderen. Lijkt het je ook geweldig om iedere ochtend wakker te worden in de slaapkamer met het ronde raampje met bloemmotief?

In de ruime ontvangsthal beneden, is een toiletruimte voor de heren en voor de dames. Er is ook een ruime hal om de fietsen te stallen, mocht jij je eigen bike willen meenemen. Je loopt direct tegen de trap aan. En als je die trap omhoog loopt kom jij in de linkerkap van onze eeuwenoude boerderij. Het andere gedeelte is via een tweede trap bereikbaar.

Erve Broam is een echte Twentse drie-kaps-boerderij. Met drie niendeuren en ronde stalraampjes met bloemmotief. In twee kappen van de boerderij zijn de zeven slaapkamers van de nieuwe vakantiewoning gerealiseerd.

Lijkt het je ook fantastisch om wakker te worden in de slaapkamer met het ronde raampje met bloemmotief? Of ben jij diegene die ook erg benieuwd is wat er achter het bovenste staldeurtje te zien is?

7
kamers
16
bedden
7
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Voorzieningen

Algemeen

 • Karakteristieke boerderij op eeuwenoud erf
 • Slapen in één van de twee kappen van de Saksische boerderij
 • Op je eigen terras genieten van de wellness: sauna en jacuzzi
 • Exclusief uitzicht op het weiland

Interieur

 • Stijlvol gemeubileerde living
 • Luxe 'landleven' keuken
 • Ruime open woonkeuken met grote boerentafel
 • Zeven luxe slaapkamers met boxsprings met allemaal een eigen douche

Buitenruimte

 • Ruim terras met lange boerentafel voor de zomeravonden
 • Twee laadpalen voor elektrische auto's
 • Vrij gebruik van wellness (sauna en jacuzzi)
 • Met inkijk op de koeienstal en op de wei (met koeien)

Kies je aankomstdag Kies je vertrekdatum nachten van tot

Route berekenen

Ligging

Selecteer in de kalender een periode
/
€ --.--
Erve Broam SOCIALMEDI Ares 3974

Bie Gait

Reserveringsaanvraag (€ --.--)
In Twente kun je nog hét echte boerenleven beleven!
Aankomst
Vertrek
Wijzig datum

Selecteer in de kalender uw gewenste aankomst en vertrekdatum.

Over Erve Broam

Nijenkampsweg 4
7636 RG Agelo
2
accommodaties
Huisdieren

Zodra je het erf komt op rijden voel je het al. De smalle entree met de grote oeroude eikenbomen die het weggetje omlijsten. De boerderij met de rijkelijk versierde gevels, ronde ramen en de niendeuren met haar drie togen.

‘Erve Broam’ is de trots van de familie Scholten Linde. Al generaties lang is de boerderij in de familie. In het karakteristieke voorhuis kun je met je familie, vrienden of bekenden overnachten en in privacy genieten van het leven op het Twentse platteland. In het eeuwenoude achterhuis is een plek gecreëerd waar je in ‘landleven’ stijl kunt vergaderen. Vanuit dit bijzondere plekje kijk je zo de stal in.

Het erf is omringd door de bijzondere oude eikenbomen. Over deze gigantische ‘dikkerds’ wordt vol lof gesproken. Ze kunnen namelijk wel meer dan honderd jaar oud zijn. In de zomer is het heerlijk om onder het eikenblad te zitten. Kom en geniet intens van de rust, ruimte en natuur.

Andere accommodaties van Erve Broam

001 Verassend Logeren Juliantien Fotografie JF201856 1

Bie Sien

Vakantiewoning voor 16 personen + 5 baby's.
De ruime vakantieboerderij is fantastisch. Het lijkt wel een luxe landhuis voorzien van alle moderne keukenapparatuur, maar dan wel op een uniek plekje. Er is voldoende plek voor iedereen.

Bekijk deze accommodatie
8
kamers
16
bedden
2
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk