De Maathoeve (zakelijk)

Maathoeve ontzorgt u compleet! Vergaderarrangementen met lunch, ontbijt en diner. 15 hotelkamers met eigen sanitair. Maathoeve beschikt over diverse vergaderruimtes met beamer, flipover en maakt uw meeting tot een groot succes. Maathoeve biedt naast alle vergaderarrangementen teambuildingsmogelijkheden op eigen locatie en u de vergaderruimte is gereserveerd voor uw groep.

Naast meerdaagse arrangementen biedt de Maathoeve ook dag-vergaderarrangementen voor uw bedrijf.

Zakelijk arrangementen worden berekend voor minimaal 10 personen.

15
kamers
40
bedden
15
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Voorzieningen

Diverse vergaderruimtes

15 hotelkamers, 15 badkamers

eigen catering

Beamer

flipover

geluidinstallatie

teambuildingsmogelijkheden op eigen locatie

Teambuldingsprijslijst Maathoeve 2022 Vergadertarieven 2023 Folder Activiteiten 02 2023 V1 Kamerindeling groepshotel de Maathoeve

Kies je aankomstdag Kies je vertrekdatum nachten van tot

Route berekenen

Ligging

Selecteer in de kalender een periode
/
€ --.--
Groepshotel de maathoeve

De Maathoeve (zakelijk)

Selecteer in de kalender uw gewenste aankomst en vertrekdatum.

Over De Maathoeve

Witteveensweg 23
8111 RP Heeten
1
accommodatie
15
kamers
46
bedden
15
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Maathoeve alles op één locatie! Op zoek naar prachtige luxe accommodatie met kamers met eigen sanitair? Of enorm veel activiteiten op de locatie? Of willen jullie compleet ontzorgd worden met streekmaaltijden? Dit allemaal is te vinden op één locatie vlakbij de prachtige Hanzestad Deventer. 15 hotelkamers, 15 badkamers, sauna, hottub, buitenhaard en een zitkuil tussen de koeien. Dat is pas Boer-gondisch genieten! Op onze boerderijlocatie vind je een nieuw luxe Groepshotel, een streekwinkel met alles voor jullie maaltijden, een prachtige multifunctionele groepsruimte en een overdekte speelschuur. Op onze boerderijlocatie zijn enorm veel activiteiten o.a.: Archery tag, Disc Golf, GPS spellen, boerderijexpeditie maar ook diverse workshops zoals een kookclinic of schilderworkshop. Ook zijn de diverse groepsruimtes geschikt voor compleet verzorgde feestjes, vergaderingen of een workshop. Geschikt van 10 tot 100 personen, ideaal te combineren met jullie overnachtingen. Wij maken voor u een programma op maat.

Andere accommodaties van De Maathoeve

Groepshotel De maathoeve

De Maathoeve

Een luxe en sfeervol groepshotel met 15 luxe hotelkamers en 15 badkamers. Enorm veel activiteiten en eigen catering, dat is pas boer-gondisch genieten bij de Maathoeve!

Bekijk deze accommodatie
15
kamers
46
bedden
15
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk