IJssel/Vecht

In de sfeervolle boerderij kunnen 24 personen verblijven. De gezellige zitkamer met de ronde (elektrische) vuurplaats is ook voorzien van TV en stereo-installatie en biedt comfortabele ruimte aan iedereen. De accommodatie is gelijkvloers.

De slaapplaatsen zijn verdeeld over 9 slaapkamers, met wastafel en kastruimte, in de naast elkaar gelegen gebouwen IJssel/Vecht. In "de  Deel" van groepsaccommodatie de IJssel zijn 2 douches en 2 toiletten. Ook zijn er 5 toiletten waar je gebruik van kunt maken, maar ook de gasten van het restaurant. In groepsaccommodatie de Vecht zijn 2 douches en 2 toiletten.

Voor een hapje en drankje tussendoor is er een keukentje voorzien van servies, koffie- en theezetapparatuur, magnetron, koelkast en vaatwasmachine.

Rondom de hoeve zijn gezellige, gemeubileerde terrassen, tuinen en ruime speelweide.

Tijdens je verblijf geniet je in onze eetkamer van de door ons goed verzorgde maaltijden. De maaltijden worden in buffetvorm gepresenteerd. Ook de afwas wordt voor jezelf gedaan. Zelfverzorging is niet mogelijk.

10
kamers
24
bedden
4
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Voorzieningen

Algemeen

  • Gelegen op een erf
  • Gelijkvloerse accommodatie
  • Te huur op basis van halfpension

Binnenruimtes

  • Comfortabele ruimte voor iedereen
  • 9 slaapkamers met wastafel en kastruimte
  • Gezellige zitkamer met elektrische vuurplaats

Buitenruimtes

  • Ruime speelweide
  • Gemeubileerde terrassen
  • Groot sportveld en trampoline

Kies je aankomstdag Kies je vertrekdatum nachten van tot

Route berekenen

Ligging

Selecteer in de kalender een periode
/
€ --.--
IMG 0237

IJssel/Vecht

Selecteer in de kalender uw gewenste aankomst en vertrekdatum.

Over De Boerschop

Butzelaarstraat 70
8105 AR Luttenberg
3
accommodaties
14
kamers
34
bedden
6
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk

Aan de rand van de Sallandse Heuvelrug, gelegen aan de voet van de Luttenberg, is deze authentieke boerderij gelegen.

De accommodatie bestaat uit 3 boerderijen, rondom een erf gelegen, gebouwen. Genaamd de IJssel, de Vecht en de Regge. De IJssel en de Regge hebben een gezellige woonkamer. De Vecht is enkel voorzien van slaapkamers en sanitair. Er is een groot sportveld om een balletje te trappen, volleyballen, basketballen een tafeltennistafel, houten speeltoestellen en een trampoline. Ook is het goed toeven op de terrassen, grenzend aan de mooie tuinen, waar je heerlijk kunt genieten. Je kunt de accommodatie huren op half pension basis voor een zorgeloze vakantie. Vraag naar de mogelijkheden.

Andere accommodaties van De Boerschop

IMG 0247

Regge

In de voormalige stal welke volledig is verbouwd met behoud van authentieke details kun je met maximaal 10 personen verblijven op basis van halfpension of volledig zelfvoorzienend. De accommodatie is volledig gelijkvloers en drempelvrij. Hiermee is de woning uitermate geschikt voor gasten met een beperking.

Bekijk deze accommodatie
5
kamers
10
bedden
2
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk
IMG 0256

De Boerschop, IJssel Vecht Regge

Onze vakantieboerderij "De Boerschop" ligt aan de rand van het dorp Luttenberg, waar het Sallandse landschap met zijn ongerepte natuur borg staat voor dagenlang genieten. In de totale groepsaccommodatie kunnen 34 personen verblijven. Er zijn 14 slaapkamers in de rondom een erf gelegen gebouwen Ijssel/Vecht en Regge. Wij verzorgen de maaltijden voor jullie.

Bekijk deze accommodatie
14
kamers
34
bedden
8
badkamers
Huisdieren
Rolstoel toegankelijk