Vakantieboerderij

Vakantieboerderij zoeken? Kijk op www.groepen-overijssel.nl

Het bezoeken van een vakantieboerderij is op een andere manier ervaren van recreatie en toerisme. Vakantieboerderijen maken gebruik van de typische kwaliteiten van landelijke gebieden zoals agrarische bedrijvigheid, rust, ruimte en kleinschaligheid. Je zou het kunnen samenvatten als plattelandstoerisme. Het wordt meer en meer een belangrijk onderdeel van de toeristische sector in Europa. Geschat wordt dat 10-25 % van het totale toeristische product op het platteland gerealiseerd wordt.

Onze vakantieboerderijen liggen verspreid door heel Overijssel. Van Giethoorn tot Buurse, van Vollenhove tot Rijssen- Holten, Markelo of Hellendoorn, van Ommen tot de Lutte en van Lemele tot Lettele en Tubbergen. Bij de vakantieboerderij springt de kleinschaligheid en de persoonlijke behandeling in het oog.

Verschillende doelgroepen kunnen gebruikmaken van een vakantieboerderij in Overijssel zoals families, vrienden, scholen en verenigingen. Eerlijkheid gebied te zeggen dat er een naamsverandering teweeg gebracht is. Aangezien de vakantieboerderijen luxer zijn geworden en (vaak) meer faciliteiten bieden, wordt er dezer dag eerder gesproken van groepsaccommodaties.

Tot besluit:
Groepen Overijssel biedt voor elke doelgroep een passende vakantieboerderij/ accommodatie!

Lees hier meer over:

Kampeerboerderij Overijssel
Groepsvakantiehuizen: vakantiehuizen voor groepen!
Samenwerkende groepsaccomodaties Overijssel
Groot vakantiehuis
Groepsverblijf
Groepshuizen

Laatst bekeken accommodaties