Film Groepen Overijssel

 

 

Over Groepen Overijssel

 

Groepen Overijssel is een vereniging van zelfstandige groepsaccommodaties die met elkaar samenwerken. Door de diversiteit van de accommodaties kunnen de aangesloten bedrijven u een zeer veelzijdig aanbod doen. Of u nu op zoek bent voor een familieweekend, een jeugdkamp of een bedrijfsuitje met outdoor-activiteiten. Er zit voor iedereen een geschikte accommodatie tussen. Ook zijn er meerdere accommodaties aangepast voor mensen met een beperking.

Om u als gast een basiskwaliteit te bieden, zijn alle aangesloten bedrijven lid van de Recron (Recreatie Ondernemers Nederland) en geclassificeerd met 1 of meer sterren. Deze classificatie gebeurd door de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit in samenwerking met Recron en is een vervolg op de classificaties die de ANWB voorheen uitvoerde. Deze classificatie wordt door de bedrijven gezien als een belangrijke manier om zich te onderscheiden van collega-bedrijven.

Kwaliteit in combinatie met gastvrijheid en gezelligheid maakt dat u zich met uw groep zeker thuis zult voelen bij één van de aangesloten bedrijven. Wij wensen u veel succes bij het zoeken naar een geschikte locatie en alvast veel plezier tijdens uw verblijf bij één van ons.
 
Bij de accommodaties van Groepen Overijssel bent u verzekerd van een goed beeld van het Overijsselse natuurschoon. Wilt u rust, of liever actie, kanovaren of paardrijden, u zegt het maar. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. De gastheren en vrouwen zijn altijd bereid u hulp te bieden bij het samenstellen van uw programma. En door hun veelal jarenlange ervaring kunnen zij u een veelheid aan regionale informatie verstrekken.

SALLAND

Salland is een gebied waar iedereen zich welkom voelt. Waar gastvrijheid in het verlengde van het oude noaberschap ligt. Een streek met gezellige dorpen en de oude Hanzestad Deventer. Met monumentale boerderijen, statige landhuizen, romantische kastelen en gerestaureerde molens. Een authentiek stukje Nederland waar het goede bewaard is gebleven.
 

WEERRIBBEN-WIEDEN

In Weerribben-Wieden, voorheen de kop van Overijssel is de golfslag van het water overal te horen. U vindt er kleurrijke oude dorpen en steden zoals Blokzijl, Vollenhove en Zwartsluis. En natuurlijk is een bezoek aan Waterreijk niet compleet zonder aan te leggen in het Venetië van het Noorden, Giethoorn. De smalle grachtjes, bruggetjes en pittoreske boerderijen vormen een sprookjesdecor waar water en land elkaar raken.
Meer informatie op: www.visitweerribbenwieden.com

TWENTE

Twente, een streek waar het leven groen is. Je vindt er ware rust, in je hoofd en om je heen. Het Twentse platteland staat bekend om z'n fraaie coulissenlandschap. Akkers met houtwallen, uitgestrekte bossen en prachtige boerderijen. Een gebied dat uitnodigt om te wandelen en te fietsen. Maar ook een gebied waar gastvrijheid hand in hand gaat met een gemoedelijke levensstijl.
Meer informatie op: www.visittwente.nl
 

VECHTDAL

Het Vechtdal vormt een bruisende verrassing in Noord-Oost Overijssel. Een gebied waar de natuur nog volop ruimte heeft. Waar liefhebbers van rust en stilte aan hun trekken komen, maar ook avontuurlijk ingestelde bezoekers op hun wenken worden bediend. De Vecht baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn gebleven.
Meer informatie op: www.vechtdaloverijssel.nl