Groepsaccommodatie met 10-12 slaapkamers

Een groepsaccommodatie met 10, 12 slaapkamers of meer in Overijssel boeken? Samen uw familie-uitje vieren in een groot vakantiehuis of een vriendenweekend doorbrengen in een vakantieboerderij? Boek een familieboerderij, familiehuis of een vakantievilla met 10 slaapkamers of meer, geschikt voor allerlei doelgroepen. Bekijk ons uitgebreide aanbod van groepsaccommodaties in Overijssel met 10 slaapkamers of meer.

Op schoolkamp in Overijssel

Een schoolkamp in Overijssel organiseren? U kunt bijvoorbeeld terecht bij de Burink's Hof in Haaksbergen of in de boerderij van de Langenberg in Rijssen. Deze grote vakantiehuizen beschikken over meerdere slaapkamers of slaapzalen. Grote groepen kunnen hier goed vertoeven. Natuurlijk is er een TV aanwezig en in de meeste gevallen een voetbal of tafeltennistafel voor de kinderen. Zo'n vakantieboerderij is daarmee uitstekend geschikt voor een introductiekamp of schoolkamp.

Vier het familie-uitje in een groepsaccommodatie

U kunt uw familie-uitje vieren in een groepsaccommodatie met 10 slaapkamers of meer. Er zijn vakantieboerderijen en familieboerderijen beschikbaar, evenals familiehuizen waar u uw familiereünie kunt vieren. Veel slaapkamers met eigen sanitaire voorzieningen voor een luxe verblijf zoals bij het Akkertien in Vollenhove. Of zelfs voorzien van een sauna of hottub zoals bij Gastenboerderij Kosman in Holten.

Groot vakantiehuis voor een vriendenweekend

Zoekt u een groot vakantiehuis met 10 of 12 slaapkamers  in Overijssel om een vriendenweekend of vriendinnenweekend door te brengen? De accommodaties beschikken over alle faciliteiten waar u naar op zoek bent Kijk eens bij Hoeve Montigny in Giethoorn, waar u er met z'n allen in een bootje op uit kunt. Of laat u volledig verzorgen bij de Boerschop in Luttenberg.

Familiereünie in een familiehuis

Tenslotte kunt u online een keuze maken uit de verschillende familiehuizen met 10 of 12 slaapkamers waar u uw familiereünie kunt vieren. Bekijk ons aanbod en boek direct online.

Laatst bekeken accommodaties