Groepsaccommodatie 60 personen

Bijzondere groepsaccommodaties voor 60 personen, die zijn er volop in Overijssel! Wij maakten speciaal voor u een selectie van de mooiste plekjes!
Ongeacht de samenstelling van uw groep, is er altijd een groepsaccommodatie die aan uw wensen voldoet. Ook als u met 60 personen of meer bent. Uw gezelschap wordt gastvrij ontvangen bij een van onze aangesloten organisaties. Allen uniek en met hun specifieke eigen mogelijkheden. De groepsaccommodaties liggen veelal in het groen, zijn ruim van opzet en beschikken over veel ruimte voor sport en spel. Maar ook bij mindere weersomstandigheden is het er goed toeven! In de huiskamers maken we het gezellig voor u! En natuurlijk denken we graag mee over het programma van uw verblijf, passend bij de wensen en mogelijkheden van uw groep.

Groepsaccommodatie: ook voor sportievelingen

Wat te denken van een verblijf bij De Bovenberg, in het buitengebied van Markelo. In deze groepsaccommodatie is ruimte genoeg voor 60 personen. De Bovenberg ligt op een heuvelachtig terrein, dat 150.000 jaar geleden ontstaan is door een flinke gletsjer die vanuit Scandinavie tot in deze regio reikte. U vindt er een heerlijk natuurbad (zuiver kwelwater) met een zandstrand en een ligweide. In de royale huiskamer is het goed toeven. De keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging en beschikt over een complete keukeninventaris. De Bovenberg is ook ideaal voor sportieve gezelschappen. Buiten treft u nl. een ‘zandbak’ van maar liefst 312 m2 met speeltoestellen en een sportveld van 2000 m2. En uiteraard kunt u na de inspanningen heerlijk bijkomen op het deels overdekte terras met stoelen, tafels en picknickbanken.

Onze groepsaccommodaties

Kijk op onze site rond voor de groepsaccommodaties die geschikt zijn voor 60 personen of meer. Neem gerust contact op met de accommodatie van uw keuze voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging.

.

Laatst bekeken accommodaties