Familieweekend accommodatie

Een familieweekend in een top accommodatie is een belevenis om nooit te vergeten! Even tijd voor elkaar, om rustig bij te praten maar ook om samen lekker sportief bezig te zijn. Het begint al bij de voorpret. Samen een mooie locatie zoeken. Een plek waar het goed toeven is en waar je in alle rust kunt genieten van het programma, zoals je dat voor ogen had. Met sport en spel, maar wellicht ook met wat rustigere activiteiten. Kortom, voor elk wat wils. We helpen je graag met de invulling van het programma voor jullie ultieme familieweekend. En natuurlijk met de perfecte accommodatie!

Sportief of relaxed familieweekend: volop accommodaties!

Zo is bijvoorbeeld groepsaccommodatie Vollenhove een gezellige locatie voor een onvergetelijk familieweekend. Met ruimte voor 30 personen met maar liefst 10 slaapkamers. Een sfeervol landgoed met veel privacy en ruime (overdekte) terrassen. Of de Kapshoeve, een accommodatie met vele extra's. Hier zullen de kinderen zich prima vermaken in de grote binnen- of buitenspeeltuin. Het verwarmde openluchtzwembad zorgt tijdens de zomerdagen voor de nodige verkoeling. De shortgolfbaan biedt volop mogelijkheden je familieleden eens van een andere kant te leren kennen. Een mooie uitdaging!

Voor elk familieweekend de juiste accommodatie

Grote of juist kleine familie? Ook daarvoor bieden wij de ultieme locatie. Maak een selectie uit de accommodaties op deze website.

Heb je nog vragen, specifieke wensen of wil je (nog meer) inspiratie opdoen voor een familieweekend? Neem gerust contact op met de accommodatie van je keuze, wij staan je graag te woord!

Laatst bekeken accommodaties