Met extra's

Gratis gebruik van de hottub

Maathoeve - Heeten, Salland

Weekenden januari en februari korting van €200,- op de huur van het Groepshotel of maak gratis gebruik van de hottub.

 

Kijk voor meer info op de Maathoeve

Geldig t/m: 31-01-2019


Last minute

15% korting bij de Ossenkamp

Ossenkamp - Hellendoorn, Salland

Kom knus genieten van ons mooie vakantiehuis met onze winteraanbieding. Reserveer nu ons vakantiehuis in januari of februari met 15% korting.

 

Kijk voor meer info op de Ossenkamp

Geldig t/m: 28-02-2019


Last minute

Last-minute voor groep vanaf 25 personen

De Wolfskuil - Ommen, Vechtdal

Willen jullie met een grote groep weg? In de Repelaerhoeve kun je met 35 personen overnachten (evt. als je de onderbedden gebruikt met 39). Iets kleinere groep? Tot en met februari hebben we een prijs per persoon vanaf 25 personen. Per persoon betaal je voor een weekend slechts € 35,-. Scheelt weer in de kosten als je met een iets kleinere groep komt.

 

Het fijne aan De Repelaerhoeve is dat je veel ruimte hebt. Naast een grote ruimte om bijvoorbeeld te eten zijn er ook nog 2 zithoeken. Hierdoor kun je ook een ruimte creëren als speelhoek of juist als rustige ruimte om te lezen. Daarnaast is het uitzicht fantastisch! Elk seizoen is het weiland wat uitkomt op de rivier de Regge anders. In 10 minuutjes loop je trouwens naar de rivier toe, de moeite waard. We zitten vlakbij Ommen, je kunt dus ook gaan kanovaren of met een mountainbike de veelzijdige omgeving ontdekken.

 

Wil je ook een rondleiding? Kan uiteraard. Neem even contact met ons op info@wolfskuil.nl voor een afspraak.

Geldig t/m: 28-02-2019