Nederlands  Deutsch
Volg ons op Facebook
Verblijven Overijssel Groepsaccommodaties Overijssel Aanbiedingen groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties De Burink's Hof, Haaksbergen

De Burink's Hof, de Hofstee

De Burink's Hof, de Hofstee De Burink's Hof, de Hofstee De Burink's Hof, de Hofstee

De warm aangeklede Hofstee is geschikt voor groepen vanaf 20 tot 40 personen. De donkere herfstdagen worden gezellig in de De Hofstee bij de open haard. In de lente zit u al vroeg op ons terras in de comfortabele terrasstoelen, genieten van het lentezonnetje uitkijkend op spelende kinderen. In elk seizoen heeft de Hofstee u iets anders te bieden.  U zult zich in deze Twentse accommodatie direct thuisvoelen en genieten van een heerlijk ontspannend verblijf.

 De Hofstee heeft een gezellig ingerichte eetzaal en een goed ingerichte keuken. Naast de eetkamer vindt u de serre met gezellige zitbanken en een open haard,een kinderspeelhoekje met kindermeubilair en speelgoed. De serre is in 2011 geheel nieuw ingericht met nieuwe banken, tafels, lampen en kasten.  In totaal zijn er 7 slaapkamers allen voorzien van een wastafel, en geschilderd in verschillende vrolijke kleurtjes en voorzien van eenpersoonsbedden en stapelbedden. In de 2-persoons-slaapkamer staan boxprings. De hele accommodatie is gelijkvloers en voorzien van verwarming. De Hofstee biedt vermaak voor jong en oud en voor klein en groot.Voor meer personen kunnen we bedden bijplaatsen. Eventueel kunt u ook ons B&B voor 4 personen erbij huren. Bent u met een nog grotere groep dan kunt u de Borgstee en de Hofstee ook samen huren.

Zoek en boek

Lid worden?

Bent u eigenaar van een groepsaccommodatie en geinteresseerd in lidmaatschap van de SGOV, vul dit dan in op het contactformulier. Wij nemen dan contact met u op.

Sitemap | Webdesign: Holiday Media | Groepsverblijf in Overijssel